دعوت از جامعه دانشگاهی جهت شرکت در راهپیمایی روز قدس

تاریخ: ۹ خرداد ۱۳۹۸ ه‍.ش. نویسنده: محمدهادی قاسمی

«روز قدس» یک روز جهانی است. روزی نیست که فقط اختصاص به قدس داشته باشد. روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است.:diamond_shape_with_a_dot_inside:امام خمینی(ره):diamond_shape_with_a_dot_inside:

:small_blue_diamond:بی شک حضور گسترده مردم همیشه بیدار ایران اسلامی در راهپيمايي روز جهانی قدس لبيك به نداي  عدالتخواهی رهبر كبير انقلاب اسلامي امام خميني (ره) و تجديد پيمان با آرمان‌هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و رهنمودهاي حكيمانه رهبر انقلاب (مدظله العالي) است.
روابط عمومی دانشگاه بزرگمهر قائنات از جامعه فهیم دانشگاهیان دانشگاه بزرگمهر قائنات و خانواده بزرگ دانشگاهی شهرستان قائنات دعوت بعمل می آورد همگام با آحاد ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی با حضوری گسترده در این راهپیمایی بار دیگر همبستگی خود با ملت مظلوم فلسطین را به جهانیان نشان دهند.

:small_blue_diamond:وعده دیدار ما: روز جمعه مورخ 10 خرداد 98، ساعت 10:45 صبح

:small_blue_diamond:مکان تجمع دانشگاهیان: سه راه مسجد جامع، روبروی بانک تجارت