دیدار سرپرست دانشگاه بزرگمهر قائنات با شورای شهر و شهردار قاین

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح امروز دکتر شکیب، سرپرست دانشگاه به همراه دکتر انصاری مدیر طرح و برنامه دانشگاه با حضور در شهرداری قاین با اعضای شورای شهر و شهردار قاین دیدار کردند.

درابتدای این دیدار دکتر شکیب ضمن تقدیر از خدمات مجموعه شهرداری در راستای ارتقاء سطح خدمات شهری اظهار کرد: خدمات شهرداری شایسته تقدیر است.

سید احسان شکیب به تعامل و همدلی بین دستگاه های اجرایی اشاره کرد و گفت: دانشگاه بزرگمهر قائنات با وجود امکانات و ظرفیت‌‌های آموزشی و پژوهشی، آمادگی ارائه خدمات علمی و مشاوره ای به شهرداری را دارد.

قرائی رئیس شورای اسلامی شهر قاین در این دیدار ضمن خیر مقدم به دکتر شکیب گفت: دانشگاهیان صاحب نظر در بحث مشورتی  می توانند به شهرداری کمک شایانی نمایند.

در ادامه مهندس ایوب نژاد شهردار قاین نیز ضمن خیرمقدم به دکتر شکیب و هیئت همراه، آمادگی مجموعه شهرداری برای همکاری‌های مشترک و تعاملی با دانشگاه بزرگمهر  اعلام کرد.