پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز معلم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد حسین شفیعی میم رئیس دانشگاه، در پیامی  به مناسبت فرا رسیدن ۱۲ اردیبهشت، ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری(ره)، روز معلم را تبریک گفت.

متن  پیام بدین شرح است:

مَنْ وَقرَ عالِماً فقدْ وَقرَ ربَّه
هرکس دانشمندی را گرامی بدارد، بی‌گمان پروردگارش را گرامی داشته است. امام علی (ع)

دوازده اردیبهشت ماه مصادف است با بزرگداشت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری، ازاساتید و نظریه پردازان برجسته انقلاب اسلامی که به نام روز معلم نامگذاری شده است. نامگذاری این روز بیانگر این واقعیت بود که  برای پیروزی انقلاب اسلامی سرمایه های مادی و معنوی زیادی هزینه شده است، که معلمان عزیز و اساتید محترم دانشگاه در راه حفاظت از انقلاب اسلامی و ارزش های والای آن همواره پیشتاز بوده اند.
اساتید به عنوان یکی از ارکان توسعه علمی کشور در شکل گیری شخصیت های علمی و فرهنگی دانشجویان نقشی ماندگار داشته و در نظام تعلیم و تربیت کشور می‌بایست اساس کار خود را فارغ از هرگونه نگاهی، در جهت توانمند سازی دانشجویان و پژوهشگران، موج جوان پرتحرک، پرسش‌گر و مسبب رشد را به راه اندازند. در واقع  این همان روش و دیدگاهی است که استاد شهید مطهری به دنبال آن بود.
امروز در شروع گام دوم انقلاب اسلامی با درک اهمیت واقعیت تاریخی کشور، تقویت امید به فرزندان این مرز و بوم و تقویت دانش و پژوهش امری مهم به شمار می‌آید.
بدون تردید استادان فرهیخته کشورمان در سالی که از سوی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) به عنوان سال "جهش توليد" نام‌گذاری شده است بیش از گذشته طلیعه‌دار عرصه عزم، اراده، کار و تلاش خواهند نمود و با عنایت به مأموریت‌های هدفمند دولت تدبیر و امید در جهت اعتلای علم و فناوری کشور، بستر مناسبی را برای تحقق این امر فراهم خواهند کرد.
اینجانب فرصت را مغتنم شمرده و مراتب سپاس و قدردانی خود را از همه اساتید محترم دانشگاه بزرگمهر قائنات به خاطر تلاش‌هایشان در راه اعتلا و پیشرفت علمی جامعه، اعلام نموده و روز معلم و استاد را به همه این عزیزان تبریک عرض می نمایم.

محمد حسین شفیعی میم