دیدار فرمانده سپاه ناحیه قاین با رئیس دانشگاه

تاریخ: ۱۵ دی ۱۳۹۷ ه‍.ش. نویسنده: -

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ظهر امروز سرهنگ هزاری فرمانده سپاه  شهرستان قاین به همراه رحمانی معاون بسیج ادارات شهرستان با حضور در اتاق ریاست دانشگاه با دکتر شفیعی میم دیدار کردند.

در ابتدای این دیدار دکتر محمد حسین شفیعی میم ریاست دانشگاه ضمن خیر مقدم به میهمانان افزود با توجه به رویکرد فرهنگی سپاه پاسداران از کمک سپاه در مسائل فرهنگی استقبال نمود.

ایشان در بخش دیگر سخنان خود ،اشاره ای پررنگ شدن فعالیت های فرهنگی داشتند و بیان نمودند: باید فعالیت های فرهنگی ما سالم و نشاط آور داشته باشیم.

در این دیدار دکتر شفیعی میم گفت:  دانشگاه بزرگمهر قائنات آمادگی تعاملات علمی و برنامه ریزی در زمینه های مختلف را با مجموعه سپاه شهرستان را دارد .

سرهنگ هزاری در این دیدار ضمن خداقوت و تشکر از مسئولین دانشگاه از فرصت به ایجاد شده گفت: رویکرد مجموعخ سپاه در برخورد با دانشگاه ها فرمایشات حضرت امام (ره) که فرمودند دانشگاه مبداء تحول در جامعه است

در پایان سرهنگ هزاری به اتفاق دکتر شفیعی میم بازدیدی از دانشگاه انجام دادند

دکتر میثم کهن ترابی