چاپ مقاله استاد مدعو دانشگاه بزرگمهر قائنات در مجله معتبر بین‌المللی با ضریب 5.5

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مقاله دکتر حسین غلام علی نژاد استاد مدعو دانشکده مهندسی، با عنوان " Vehicle classification using a real-time convolutional structure based on DWT pooling layer and SE blocks " در  نشريه  " expert systems with applications " با  اعتبار " JCR-Q1" و با ضريب تاثیر " 5.5 "مورد پذيرش قرار گرفت.
شبکه های عصبی عمیق که اصطلاحا DNN نامیده میشوند، از جدیدترین روشهای پیاده سازی هوش مصنوعی در سیستم‌های عملی شناسایی نوع خودروها می‌باشند. DNN ها هرچند از نظر عملکرد، بسیار شبیه مغز انسان هستند، بدلیل محاسبات سنگین، برای اجرای بلادرنگ، نیازمند پردازنده های بسیار قوی GPU هستند و به همین دلیل، هزینه ی پیاده سازی سخت افزاری آنها بسیار زیاد است. روش پیشنهادی در این مقاله، با معرفی یک لایه پولینگ جدید و ساختار معماری متمایز، امکان پیاده سازی بلادرنگ روی پردازنده های معمولی را نیز فراهم کرده است.

مديريت پژوهشي و روابط عمومی  دانشگاه بزرگمهر قائنات اين موفقيت را به پژوهشگران اين مقاله و خانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات تبريك عرض نموده، از خداوند متعال موفقيت روز افزون اين عزيزان را مسئلت مي نمايد.