پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید احسان شکیب رئیس دانشگاه فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت.

متن پیام به شرح زیر می باشد:

بیدار باشید که حفظ پیروزی و نهضت بسیار مشکل تر از اصل آن است.
حضرت امام خمینی (ره )

بار دیگر زمستان فرا رسیده است تا ذهن و ضمیر انسان‌های آزاده‌ی جهان به یاد روزهای پر فروزی بیفتد که ایرانیان دلیر توانستند در دل آن موسم سرد، خالق بهاری بالندهباشند که با خود شکوفه‌های شگفت به بار آورد.
یوم الله ۲۲ بهمن ماه روزی است که خودباوری، ظلم ستیزی، مردم سالاری و عدالت خواهی ملت بزرگ ایران به بار نشست و فریاد بلند استقلال، آزادی و مردم سالاری دینی ایرانیان در گوش جهانیان پیچید.
بهمن ۵۷ تجلی اراده و خواست مردمی سربلند بود که به اشتیاق «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی»، انقلاب شکوهمند اسلامی را به پیروزی رساندند و اکنون در چهل‌ودومین سال پیروزی انقلاب اسلامی و سرآغاز سومین سال از گام دوم انقلاب، مهم‌ترین مسئله توجه جدی به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بوده، چراکه نقشه قطعی راه انقلاب در این متن به تفصیل ترسیم گردیده و زمینه پیشرفت و توسعه در آن نهفته است.
اینجانب ضمن گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، یاد و خاطر بنیانگذار کبیر انقلاب امام راحل و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی خصوصا سردار دل ها حاج قاسم سلیمانی و شهید فخری زاده را گرامی داشته و این ایام فرخنده را به تمامی مردم شریف و شهید پرور استان خراسان جنوبی، خصوصاً جامعه دانشگاهی، کارکنان گرامی، اساتید محترم و دانشجویان عزیز دانشگاه بزرگمهر قائنات تبریک و تهنیت عرض می نمایم و امیدوارم همچنان با تلاش و همدلی بیش از پیش، در عرصه علم، عمل و سازندگی رو به سوی افق های روشن حرکت نماییم.

سید احسان شکیب