فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه بزرگمهر قائنات

دانشگاه بزرگمهر قائنات در نظر دارد به منظور تکمیل کادر آموزشی، چندین نفر را به عنوان مدرس حق‌التدریس با شرایط ذکر شده در این آگهی جذب نماید.

الف) شرايط جذب: دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و یا دکتری در یکی از رشته‌های زیر

نام رشته

گرایش

ایمیل مدیرگروه

مهندسی مکانیک

طراحی کاربردی- تبدیل انرژی

ghodrat.ghassabi@buqaen.ac.ir

مهندسی کامپیوتر

همه گرایشها

saberi@buqaen.ac.ir

مهندسی عمران

همه گرایشها

ansari@buqaen.ac.ir

حقوق

حقوق خصوصی- حقوق جزا و جرم‌شناسی

morkeshavarz@gmail.com

حسابداری

حسابداری- حسابرسی

acc.hasani@gmail.com

ب) مدارك مورد نياز برای ثبت نام:
1- اسکن فرم مشخصات داوطلبان جذب تکمیل شده ( فایل پیوست) که امضاء و اثر انگشت داشته باشد.
2- اسکن مدارک تحصیلی و سایر مدارک و مستنداتی که داوطلب در فرم مشخصات اعلام کرده است.
3- اسکن تمامی صفحات شناسنامه و اسکن پشت و رو از کارت ملی
4- اسکن عکس 3*4 جدید (عکس خانمها با حجاب کامل باشد)

ج) ثبت نام:
داوطلبان می بایست مدارک فوق را حداکثر تا آخر وقت اداری روز شنبه تاریخ 1400/01/21به ایمیل مدیر گروه مربوطه (طبق جدول بالا) ارسال نمایند. در عنوان ایمیل حتماً عبارت "مدارک ثبت نام متقاضیان جذب حق‌التدریس دانشگاه بزرگمهر قائنات (اسفند ماه 1399)" ذکر گردد.

د) نكات مهم:
1- پس از بررسی اولیه مدارک و مستندات، از داوطلبان حائز شرایط دعوت به مصاحبه خواهد شد. داوطلبان در روز مصاحبه باید اصل مدارک مورد نیاز برای ثبت نام (که اسکن آنان را ارسال نموده‌اند) و 3 قطعه عکس جدید خود (همان عکسی که اسکن آن ارسال شده است) را به همراه داشته باشند.
2- پذیرش شامل 2 مرحله (مصاحبه و دریافت مجوز از هیات اجرایی جذب) خواهد بود. افرادی که در مصاحبه پذیرش شوند، برای دریافت مجوز از هیات اجرایی جذب راهنمایی خواهند شد.
3- افرادی که به عنوان پذیرفته شده نهایی مشخص می‌شوند توسط گروههای آموزشی به عنوان مدرس حق‌التدریس بکارگیری خواهند شد و در صورت رضایت دانشگاه، همکاری با این افراد ادامه خواهد یافت.

فایل پیوست word

فایل پیوست PDF