خدمات مرکز

تاریخ: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ه‍.ش. نویسنده:

ارائه خدمات مشاوره و روان درمانی

تیم تخصصی مرکز مشاوره  دانشگاه شامل روانشناس بالینی، مشاوره خانواده و ازدواج،‌ مشاوره تحصیلی، مددکار،‌ روانسنج و مشاوره مذهبی است. متخصصان این مرکز به شیوه­های گوناگونی خدمات درمانی ارائه می­کنند که مهمترین آنها عبارتند از: مشاوره حضوری، مشاوره تلفنی، مشاوره الکترونیکی. این خدمات در تمامی روزهای هفته در مرکز مشاوره دانشگاه و شعبات آن در سطح خوابگاه ها ارائه می شود..

مشاوره تلفنی

جهت افزایش دسترسی دانشجویان به خدمات مشاوره­ای در مواقع بحرانی و نیز تسهیل ارتباط دانشجویانی که برای مراجعه حضوری معذوریت­های خاصی (مثل خجالتی بودن و یا تمایل به ناشناس ماندن) دارند،‌ در تمام اوقات حتی روزهای تعطیل خدمات مشاوره تلفنی به دانشجویان انجام می­شود. این خدمات در زمینه­های ازدواج، مسائل عاطفی،‌ تحصیلی، روابط بین فردی،‌ خانوادگی و غیره انجام می­شود..

مشاوره الکترونیکی

مشاوره الکترونیکی از طریق رایانامه مرکز مشاوره دانشگاه به نشانی counseling@buqaen.ac.ir صورت می­گیرد. علاقه­مندان می­توانند پرسش­های خود را در قالب رایانامه مطرح کرده و پاسخ متخصصان را در ایمیل خود دریافت نمایند.

واحد بهداشت روان و پیشگیری

از آنجا که بهداشت روان پایه و اساس رشد انسان است، توجه به آن یکی از ملزومات زندگی موفق است. فراز و نشیب های بسیاری در زندگی وجود دارد که لازم است درباره آنها بحث و گفتگو شود. به همین منظور این واحد؛ با هدف پیشگیری از آسیب­های روانی – اجتماعی در زمینه­های مختلف اعم از تدوین و انتشار، بسته های آموزشی مکتوب، فصلنامه تخصصی سلامت روان،‌ ماهنامه پیام مشاور، کتابچه، بروشور، لوح فشرده و گاهنامه­های بهداشت روانی، برگزاری نمایشگاه، انجام طرح غربالگری و انجام فعالیت پژوهشی کاربردی اقدام می­نماید. همچنین این واحد اقدام به برگزاری دوره های آموزشی با عناوین مختلفی نظیر؛ آموزش­های پیش از ازدواج، ‌مهارتهای زندگی، ‌اصول مطالعه و برنامه­ریزی، تحلیل رفتار متقابل، پیشگیری از اعتیاد و مواد روان­گردان و غیره در سطوح مختلف؛ ویژه اساتید راهنما، کارکنان و کارشناسان دانشگاه، کارشناسان مراکز مشاوره و دانشجویان می­نماید.

دفاتر ارتقای تحصیلی

دفاتر ارتقای تحصیلی با هدف کمک به ارتقای تحصیلی دانشجویان، از طریق تسهیل ارتباط مثلث استادان، دانشجو و خانواده راه اندازی شده است. برگزاری کارگاه های آموزشی، ارسال محصولات فرهنگی آموزشی، برگزاری همایش­های خانه و دانشگاه برای استادان، دانشجویان و خانواده ها و ارائه خدمات مددکاری و مشاوره تحصیلی به دانشجویان از مهمترین فعالیتهای این دفاتر است. لذا علاقمندان می توانند جهت بهره گیری از این خدمات به مرکز مشاوره دانشگاه مراجعه نمایند.