همایش پیاده روی دانشگاهیان قاینات به منظور بزرگداشت دومین سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی

ظهر امروز یکشنبه 1400/10/12، همایش پیاده روی ویژه دانشگاهیان قاینات همزمان با دیگر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور به صورت سراسری به منظور بزرگداشت دومین سالگرد سیدالشهدای مقاومت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس برگزار شد.

در این همایش جمعی از دانشگاهیان شهرستان پس از غبارروبی مزار شهید گمنام دانشگاه بزرگمهر قائنات، بخشی از مسیر گلزار مطهر این شهید تا گلزار شهدای گمنام جبل النور را به صورت پیاده طی نمودند. قرائت قرآن و همچنین روایت رشادت ها، اخلاص و سجایای اخلاقی و ویژگی های مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی توسط محمد مهدی خسروی راوی دفاع مقدس و کانال کمیل و حنظله، از دیگر بخش های این همایش بود. گفتنی است این همایش به همت دانشگاه بزرگمهر قائنات و حمایت و مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی، دانشکده پرستاری و مامایی، دانشکده فنی و حرفه ای امام خمینی(ره) و هیئت ورزش های دانشگاهی شهرستان قائنات برگزار شد.