آیین افتتاح پیست دوچرخه سواری دانشگاه بزرگمهر قائنات

ظهر چهارشنبه1400/04/23، با حضور مسئولین ملی و استانی آیین افتتاح پیست دوچرخه سواری دانشگاه بزرگمهر قائنات برگزار گردید. در این مراسم دکتر غفاری معاون وزیر و سرپرست سازمان امور دانشجویان، دکتر علیزاده رئیس اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به صورت مجازی و دکتر سید حمید علوی رئیس هیئت دوچرخه سواری استان خراسان جنوبی، آقای سید علی ترحمی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان قائنات و همچنین هیئت رئیسه و مدیران دانشگاه بزرگمهر قائنات به صورت حضوری شرکت داشتند. پیست دوچرخه سواری دانشگاه بزرگمهر قائنات با هدف توسعه رشته دوچرخه سواری در فضای دانشگاه با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد ریال آغاز شد که بالغ  بر یک میلیارد ریال از این اعتبار با مساعدت ویژه اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سوی سازمان محترم دانشجویان تامین شد و باقیمانده آن از محل اعتبارات دانشگاه تامین گردید. این پروژه شامل احداث یک مسیر دوچرخه سواری ویژه دانشجویان دختر در سرای دانشجویی دختران قائم آل محمد(عج) با طولی قریب به ۳۰۰ متر و عرض حدود ۶ متر در دو لاین رفت و برگشت شامل عملیات عمرانی طراحی، خاکریزی، زیرسازی، جدول گذاری، اجرای آسفالت، تامین روشنایی و ... می باشد. علاوه بر این قریب به ۱۵۰۰ متر مسیر دوچرخه در سطح محوطه دانشگاه نیز رنگ آمیزی شده و نسبت به نصب  استوانه های ترافیکی اقدام شده است. خرید ۲۵ دستگاه دوچرخه از جمله دیگر اقدامات انجام شده طی این پروژه بوده و ایستگاه دوچرخه نیز به زودی قابل بهره برداری خواهد بود.