اردوی دو روزه کویر پلوند فردوس

به مناسبت روز دانشجو اردوی دو روزه کویر پلوند فردوس ویژه دانشجویان پسر دانشگاه بزرگمهر قائنات با همراهی باشگاه فرهنگی- ورزشی بزرگمهر قاینی در روزهای پنجشنبه و جمعه 15 و 16 آذرماه 1397 برگزار گردید. برنامه مهیج زیپ لاین و آفرود ، صرف ناهار در اقامتگاه بوم گردی، برگزاری جشن روز دانشجو و پیاده روی در شب از برنامه های این اردو در کویر پلوند فردوس بود. برنامه بعدی اقامت در مجتمع آب درمانی و تفریحی هلال فردوس و استفاده از آبگرم این منطقه بوده و سپس دانشجویان به منظور زیارت امام زاده محمد عابد به شهر کاخک عزیمت نموده و پس از زیارت از آبشار زیبای این شهر نیز بازدید داشتند. برنامه پایانی این سفر صرف ناهار در اقامتگاه بوم گردی در روستای ریاب شهر گناباد بود. شایان ذکر است تعدادی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه نیز در این اردو همسفر دانشجویان بودند.