اطلاعیه بازگشایی سرای دانشجوی قائم آل محمد (عج) در نیم سال اول تحصیلی 98-97 دانشگاه بزرگمهر قائنات

بار دیگر فصل روشن مهر از راه می رسد و صحیفه نورانی با سرانگشت تکاپو ورق می خورد و دروازه های آسمانی بینش و دانایی به روی صدها هزار دانش پژوه آغوش می گشایند.

ضمن تبریک صمیمانه سال تحصیلی جدید و شروع دلنشین درس و دانشگاه به دانشجویان عزیز، به اطلاع می رساند سرای دانشجویی قائم آل محمد(عج) آماده پذیرایی از شما عزیزان طبق فرایند ذیل می باشد.

دانشجویان واجد شرایط ساکن در سرای قائم آل محمد(عج) ورودی های 96 به ماقبل ( تاریخ بازگشایی روز جمعه 23 شهریور ماه)
- مراجعه به سامانه پویا جهت مشاهده شماره اتاق
- پرداخت اجاره بهای خوابگاه بر اساس جدول زمانبندی ارائه شده (جدول شماره 1 )
- مراجعه به سرپرستی سرا جهت دریافت وسایل از انبار و کلید اتاق
توجه: دانشجویانی که موفق به انتخاب هم اتاقی در بازه زمانی مشخص شده، نشده اند می توانند از تاریخ 24
لغایت 26 شهریور درخواست های خود را طی تماس تلفنی از ساعت 8 الی 14 به اطلاع سرپرست سرا برسانند.
شماره های تماس: 05631006314

دانلود فایل پی دی اف اطلاعیه

جدول شماره 1 - مبلغ اجاره بهای سرای دانشجویی قائم آل محمد(عج)

ردیف دوره زمانی اول
از 24 / 06 / 1397 لغایت 01 / 09 / 1397
دوره زمانی دوم
از 01 / 09 / 1397 لغایت
پایان امتحانات نیمسال اول
1 ریال 2/850/000  3/850/000 ریال

توضیحات تکمیلی:

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم درخصوص اجاره بهای ابلاغ شده می رساند، منظور از بازه های اول و دوم صرفاً موضوع تخفیف خوابگاه مدنظر بوده است. لذا دانشجویانی که در بازه اول نسبت به پرداخت اجاره بها (2/850/000 ریال) اقدام نماید، نیازی به پرداخت مجدد نخواهد بود و دانشجویانی که زمان پرداخت از بازه اول گذشته باشد، می بایست بر اساس قیمت اجاره بهای بازه دوم (3/850/000) پرداخت نموده و شامل تخفیف نخواهد شد.