اطلاعیه شماره 5 احراز هویت دانشجویان رشته های مهندسی مکانیک و مهندسی کامپیوتر

به اطلاع پذیرفته شدگان رشته های مهندسی مکانیک و مهندسی کامپیوتر سال 1399 دانشگاه بزرگمهر قائنات که مرحله اول ثبت نام (ثبت نام اینترنتی) را انجام داده اند، می رساند این دسته از دانشجویان می بایست روز یکشنبه 1399/08/18 از ساعت 9 الی 11 صبح جهت انجام احراز هویت به سامانه پویا مراجعه کرده و بر روی لینک ورود به جلسه احراز هویت کلیک نمایند تا به جلسه مذکور جهت انجام احراز هویت وارد شوند.

مراحل احراز هویت به صورت زیر خواهد بود:

• ورود به سامانه پویا (با شماره دانشجویی و کدملی) از ساعت 9 صبح به آدرس puya.buqaen.ac.ir
  • کلیک بر روی لینک ورود به جلسه احراز هویت
  • پس از فراخوانی دانشجو توسط کارشناس آموزش دانشگاه، دوربین خود را روشن نمایید.
  • پس از اعلام اتمام احراز هویت توسط کارشناس آموزش دانشگاه، می توانید جلسه را ترک نمایید.

مرحله بعدی ثبت نام، ارسال مدارک تحصیلی خواهد بود که تاریخ و نحوه ارسال مدارک متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.