اعزام کاروان راهیان نور دانشجویان دختر دانشگاه بزرگمهر قائنات

جمعه شب 1401/12/19، کاروان راهیان نور دانشجویان دختر دانشگاه بزرگمهر قائنات با بدرقه جمعی از مسئولین دانشگاه و شهرستان، عازم مناطق عملیاتی جنوب شدند.دکتر شکیب رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات در آیین بدرقه این کاروان بیان داشت : "این که وظیفه ماست که زمینه حضور دانشجویان در مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس را فراهم نماییم، راهیان نور خود یک نوع جهاد تبیین است." زیارت گلزار شهید سلیمانی در کرمان، زیارت حضرت شاهچراغ(ع)، بازدید مناطق عملیاتی جنوب، زیارت حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) و بازدید از دستاوردهای صنعتی و دفاعی کشور در راستای اردوی راهیان پیشرفت و ... از برنامه‌های در نظر گرفته شده در این اردوی هفت روزه می‌باشد. شایان ذکر است امسال ۵٠نفر از دانشجویان دختر و پسر این دانشگاه در قالب دو دستگاه اتوبوس راهی مناطق عملیاتی جنوب شدند که اعزام کاروان پسران هفته گذشته و اعزام کاروان دختران این هفته انجام می‌شود.