افتتاحیه مسابقه تنیس روی میز اعضای هیات علمی و یاوران علمی منطقه 9 برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، افتتاحیه مسابقات تنیس روی میز اعضای هیئت علمی و یاوران علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر و به یادبود شهید گرانقدر انقلاب اسلامی حاج محمد نصیری زاده  به میزبانی دانشگاه بزرگمهر قائنات و هدف توسعه ورزش اساتید و کارکنان مجموعه آموزش عالی، با حضور دکتر شکیب، رئیس و جمعی از مدیران دانشگاه ، تیم داوری و ناظرفنی منطقه 9 کشور در مجموعه ورزشی دانشگاه برگزار شد.

درابتدای این مراسم، دکتر سید احسان شکیب، رئیس دانشگاه، ضمن تبریک چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مقدم تیم های شرکت کننده به دانشگاه بزرگمهر قائنات را گرامی داشت و با آرزوی سلامتی و موفقیت برای آنان گفت: امیدواریم در مدت حضور شما عزیزان در شهرستان  قائنات میزبان شایسته ای باشیم.

در این مسابقات تیم هایی از استان های خراسان جنوبی، رضوی، شمالی و سمنان در سه بخش تیمی، دوبل و انفرادی با همدیگر به  رقابت خواهند پرداخت.
پخش کلیپ، رژه تیم ها و عکس یادگاری در جلوی جایگاه از دیگر برنامه های این مراسم بود.