بازارچه توانمندی دانشجویی افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در اولین روز از هفته سراهای دانشجویی،  شب گذشته 22 اردیبهشت 1403 با حضور دکتر شکیب، رئیس دانشگاه و همراهی دکتر انصاری معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر لعل خضری، مدیر امور دانشجویی و دکتر غلامعلی نژاد، رئیس گروه کارآفرینی، نوآوری و ارتباط با صنعت دانشگاه، بازارچه توانمندی دانشجویی با معرفی تولیدات دانشجویی در نمازخانه سرای دانشجوی قائم آل محمد (عج) افتتاح شد.

دکتر شکیب، در افتتاح این بازارچه ضمن تقدیر از دانشجویان توانمند و استقبال بی نظیر دانشجویان از این بازارچه جهت برپایی نمایشگاه توانمندی تمامی دانشجویان در دانشگاه اشاره و جهت برپایی نمایشگاه دائمی برای فروش محصولات دانشجویان تاکید کرد.
در ادامه دکتر حمید لعل خضری ضمن تبریک هفته سراهای دانشجویی به حمایت از دانشجویان کارآفرین تاکید کرد.

دکتر حسین غلامعلی نژاد، مدیر گروه کارآفرینی، نوآوری و ارتباط با صنعت دانشگاه نیز  با تشریح برنامه های گروه کارآفرینی، ثبت هسته های فناور را توضیح  و جهت برپایی نمایشگاه دائمی برای دانشجویان کارآفرین قول مساعد داد.

درپایان دکتر شکیب از غرفه داران با اهدای گل تقدیر کرد.

شایان ذکر است که مدیریت دانشجویی دانشگاه در اطلاعیه ای جهت برپایی نمایشگاه توانمندی دانشجویی دانشگاه بزرگمهر قائنات، از دانشجویان متقاضی غرفه خواست تا روز پایان وقت اداری روز دوشنبه مورخ ۲۴ اردیبهشت ماه مشخصات غرفه و محصول قابل ارائه خود را به امور دانشجویی سرکار خانم یوسفی تحویل دهند.
گفتنی است نمایشگاه توانمندی دانشجویی دانشگاه بزرگمهر قائنات در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت ماه در محل لابی ساختمان اداری برگزار خواهد شد.