بازدید جمعی از دانشجویان رشته مکانیک از نیروگاه سیکل ترکیبی شهید کاوه قاین

به گزارش دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه بزرگمهر قائنات و با همکاری انجمن علمی مهندسی مکانیک، در راستای تعامل بین دانشگاه و صنعت، جمعی از دانشجویان رشته مکانیک دانشگاه بزرگمهر قائنات ، با هدف آشنایی با فرآیند تولید انرژی الکتریکی، از واحدها و تجهیزات نیروگاه سیکل ترکیبی شهید کاوه قاین بازدید کردند.‏آشنایی از ساختار و عملکرد واحدها و سهم نیروگاههای گازی در تولید انرژی الکتریکی، ‏موضوعاتی بود که در ابتدا برای دانشجویان بازدید کننده، تشریح شد.‏بازدید از روتور واحد یک و واحدهای چهارگانه نیروگاه شهید کاوه ، بخش دیگری از این ‏برنامه آموزشی بود که با توضیحات فنی کارشناسان و متخصصان نیروگاه همراه بود.‏ دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه در پایان از مدیریت نیروگاه شهید کاوه که هماهنگی لازم بمنظور این بازدید را ترتیب دادند کمال تشکر را می نماید.