بازدید جمعی از مسئولین شهرستان و دانشگاه ازروند برگزاری کنکور سراسری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در دومین روز از برگزاری  آزمون سراسری صبح امروز قبل از شروع آزمون، حجت الاسلام رحمانی امام جمعه قاین به همراه  دکتر سید احسان شکیب رئیس دانشگاه و مهندس اصغری، معاون سیاسی فرماندار شهرستان، مهندس اسماعیل زاده مدیر آموزش و پروش و ترحمی، رئیس شورای اسلامی شهر قاین از روند برگزاری بازدید کردند.

گفتنی است؛ در دومین روز آزمون کنکور سراسری سال 1401 تعداد 814 داوطلب در گروه های ریاضی و فنی و علوم انسانی شرکت کرده اند که از این تعداد 189  داوطلب در گروه ریاضی و فنی شامل 63 داوطلب زن و 126 داوطلب مرد و همچنین 652 داوطلب در گروه علوم انسانی شامل 359  داوطلب زن و 293 داوطلب مرد با هم به رقابت پرداختند.

لازم به ذکر است 657 داوطلب  گروه علوم تجربی فردا جمعه 10 تیر به ‏رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.‏