بازدید رئیس کمیسیون دائمی، دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی خراسان جنوبی از دانشگاه بزرگمهر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح امروز( پنجشنبه 11 اسفند 1401) دکتر مهدی بیات مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه و رئیس کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاهها و موسسات آموزش عالی خراسان جنوبی به همراه دکتر شهاب کسکه، معاون مرکز هیئت های امنا و هیئت های ممیزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و عضو هیات امنای دانشگاهها و موسسات آموزش عالی خراسان جنوبی، ضمن قرائت فاتحه بر سر مزار شهید گمنام دانشگاه، ازامکانات آموزشی، پژوهشی، کارگاهی، ورزشی و پروژه های نیمه تمام دانشگاه بزرگمهر بازدید کرد.

دکتر بیات، رئیس کمیسیون دائمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی خراسان جنوبی در نشستی که با هیات رئیسه و مدیران دانشگاه برگزار شد، ضمن تشکر از تلاش مدیران دانشگاه روند پیشرفت دانشگاه بزرگمهر قائنات را خوب ارزیابی کرد و افزود: با توجه به دو محصول استراتژیک زرشک و زعفران در قاین، دانشگاه بزرگمهر قائنات باید بر اساس نیازها و ظرفیت‌های این شهرستان پژوهشکده های تحقیقاتی را در این زمینه فعال نماید.

وی در ادامه به موقعیت جغرافیایی شهرستان قائنات اشاره کرد و افزود: با توجه به نزدیک بودن با کشور افغانستان فعالیت های خود را در زمینه بین الملل به جد پیگیری نمایید.

در ابتدای این نشست دکتر سید احسان شکیب، رئیس دانشگاه ضمن خیر مقدم به میهمانان گزارشی از وضعیت دانشگاه ارائه نمود.