بازدید ریاست دانشگاه بزرگمهر به همراه گروه کارآفرینی از فولاد سنگان

صبح یکشنبه مورخه 1401/12/30 دکتر شکیب ریاست دانشگاه بزرگمهر قائنات به همراه دکتر قصابی مدیر واحد پژوهشی و رئیس دفتر ارتباط با صنعت ،مهندس امجدی مدیر واحد فناوری اطلاعات و مهندس هاشمی نیا مدیر مرکز مهارت آموزی دانشگاه از کارخانه فولاد سنگان بازدید کردند.

شرکت فولاد سنگان با هدف تولید پایدار بخشی ازگندله مورد نیاز شرکت فولاد مبارکه اصفهان، در نزدیکی معادن سنگ آهن سنگان تاسیس گردید. در حال حاضر واحد گندله سازی و کنسانتره سازی شرکت، هر کدام به ظرفیت تولید اسمی 5 میلیون تن در حال تولید می باشد .

در ابتدا پس از جلسه ای کوتاه جهت اشنایی به سمت واحد تولید کنسانتره رفته و توضیحات لازم در حین بازدید داده شد سپس بازدیدی از واحد کنترل و واحد گندله سازی کارخانه به عمل آمد.

در انتها جلسه ای  با مدیر واحد مهندسی کارخانه برگزار شد که ایشان ضمن خوش آمد گویی بسیار از حضور دانشگاهیان دانشگان بزرگمهر در مجموعه فولاد سنگان ابراز خرسندی کردند و همچنین لیستی از پروژه های مد نظر مجموعه را در اختیار دانشگاه قرار دادند تا با توجه به توانایی ها انشالله قدمی روبه جلو در جهت همکاری های پژوهشی دو طرف باشد،و همچنین قول های مساعدی جهت امضا تفاهم نامه همکاری فی مابین دانشگاه و مجتمع فولاد سنگان داده شد.