بازدید مدیر گروه کارآفرینی، نوآوری و ارتباط با صنعت دانشگاه از کارخانه های شهرک صنعتی

به منظور افزایش ارتباط دانشگاه و صنعت، دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه بزرگمهر قائنات برنامه بازدید از کارخانجات شهرک صنعتی قائن را در دستور کار خود قرار داده است. در همین راستا روز سه شنبه مورخه 1400/9/23 دکتر قصابی مدیر گروه کارآفرینی، نوآوری و ارتباط با صنعت دانشگاه به همراه مهندس هاشمی نیا پژوهشیار دانشگاه در اولین دوره بازدید های خود، از کارخانه امیر فولاد قهستان که در زمینه اسکلت های فلزی، سوله، محصولات فلزی ساختمانی، نبشی، تسمه آهنی و فولادی و ناودانی فعالیت دارد و همچنین کارخانه لنت سازی کاج که تولید کننده انواع لنت ترمز های خودرو های سواری می باشد بازدید نموند.  دکتر قصابی در طی گفتگو با فعالان  این دو کارخانه، به پتانسیل های خوب شهرستان جهت فعالیت های صنعتی اشاره کرد و اضافه افزود: دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه بزرگمهر قائنات سعی در آشنایی هرچه بیشتر دانشگاهیان با صنعت و همچنین آگاهی صنعت از پتانسیل های دانشگاه جهت همکاری مشترک دارد.

وی  از مسئولین این دو کارخانه درخواست کرد  فضای لازم را درصورت امکان برای کارآموزی دانشجویان در مجموعه تحت مدیریت خود ایجاد نمایند.