بازدید مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان جنوبی از یادمان شهید گمنام دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صبح امروز سرهنگ غلامرضا فلاحی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان خراسان جنوبی، به همراه مهندس ناعمی مسئول دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس شهرستان قاین  از روند ساخت یادمان شهید گمنام دانشگاه بزرگمهر قائنات بازدید کرد.
سرهنگ فلاحی با حضور در محل نصب یادمان شهید گمنام دانشگاه بزرگمهر قائنات نقشه ساخت المان را مورد بررسی قرار داد و از تلاش‌های و زحمات مسئولین دانشگاه قدردانی کرد.
وی در این بازدید ضمن تاکید بر اتمام هر چه سریعتر پروژه برای تامین اعتبار آن قول مساعد داد.
در ادامه مهندس مهدی ایراندوست کارشناس مسئول طرح و برنامه دانشگاه درباره ساخت المان شهید گمنام و فضاسازی آن  توضیحاتی ارائه داد.