پروژه های عمرانی و ورزشی دانشگاه بزرگمهر قائنات افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ظهر امروز (پنجشنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۱) با حضور دکتر داداش پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان، اسحاقی نماینده مردم شریف شهرستان های قائنات و زیر کوه در مجلس شورای اسلامی و محمدی، فرماندار قاین، مرکز تندرستی و پایش سلامت، محوطه کل سرای دانشجویی با مساحت 12 هزار متر مربع، مسیر دوچرخه‌سواری با مساحت 2700 و تصفیه فاضلاب سرای دانشجویی قائم آل محمد (عج) دانشگاه بزرگمهر قائنات با اعتبار بالغ بر ۲ میلیارد و ۹٠٠ میلیون تومان افتتاح شد.

دکتر داداش پور در حاشیه این مراسم از امکانات ورزشی، مرکز مشاوره،سلامت و سبک زندگی و سراهای دانشجویی دانشگاه بزرگمهر قائنات نیز بازدید کرد.

وی در بازدید از مجموعه ورزش دانشگاه گفت: هرچه قدر ما برای توسعه و ساخت فضا‌های ورزشی در دانشگا‌ها سرمایه گذاری کنیم، ثمره آن سلامتی و نشاط جامعه دانشگاهی اعم از دانشجو، اساتید و کارکنان خواهد بود و باعث خواهد شد روحیه نشاط، شادابی و تحرک در میان قشر دانشگاهی بیشتر شود.