بازدید گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت از تریلی سازی ترسی

به منظور افزایش ارتباط دانشگاه و صنعت، دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه بزرگمهر قائنات در برنامه بازدید از کارخانجات کارگاه های شهرستان روز سه شنبه مورخه 1401/1/23 دکتر قصابی مدیر گروه کارآفرینی، نوآوری و ارتباط با صنعت دانشگاه به همراه مهندس هاشمی نیا از کارخانه تریلی سازی  ترسی  بازدید کرد.

تریلی سازی ترسی با سابقه حدودا 15 سال تولید انواع تریلی های  لبه،نیم لبه و کمپرس را انجام میدهد که تولیدات این کارخانه در اقصی نقاط ایران به فروش رسیده اند.این کارخانه با بهره مندی از نیروی های فنی و کارامد و اشتغال جوانان این خطه به کمک دستگاه های به روز از قبیل برش سی ان سی و جوش های جدید ماهانه حدود 4تریلی کمپرس به صورت کامل تحویل میدهد.

هم اکنون نیز ظرفیت تولید کارخانه پر می باشد و به صورت دائم فعالیت میکنند.

در پایان مدیریت مجموعه آمادگی خود را برای همکاری با دانشگاه در راستای تربیت نیروی متخصص و انجام پروژه های علمی و پژوهشی اعلام فرمودند.