آیین بزرگداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید سرآمد آموزشی دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، شب گذشته دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 آئین نکوداشت دهه سرآمدی آموزش و معرفی و تجلیل از برگزیدگان آموزشی دانشگاه بزرگمهر قائنات با حضور دکتر سید احسان شکیب، رئیس دانشگاه، اعضا هیئت رئیسه، جمعی از هیات مدیره مجمع حامیان، اعضای هیئت علمی و اساتید مدعو دانشگاه در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

دکتر شکیب، رئیس دانشگاه طی سخنانی در این آئین، ضمن گرامیداشت بزرگداشت مقام معلم از زحمات و تلاش های  ارزشمند اعضای محترم هیئت علمی، اساتید مدعو فرهیخته و مدیران و همکاران عزیز حوزه آموزش دانشگاه تقدیر و تشکر کرد.

وی در ادامه با تشریح سیاست های وزارت علوم در سه بخش سرآمد آموزشی، سرآمد پژوهشی و سرآمد فرهنگی ریل گذاری شده است، توضیحاتی در مورد انتخاب سرآمد آموزشی دانشگاه ارائه کرد و افزود: در هیات امنای دانشگاه ها برای انتخاب سرآمد های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی براساس قابلیت های دانشگاه شیونامه هایی مصوب شده، که در دانشگاه بزرگمهر قائنات سال گذشته این شیوه نامه اجرا شد.

دکتر شکیب با تأکید بر اهمیت شاگردپروری توسط اساتید تصریح کرد: شاگردپروری نباید تنها به مقوله علمی محدود شود و باید در ابعاد فرهنگی، معنوی، اجتماعی مورد توجه قرار گیرد.
در ادامه این مراسم دکتر حسن حیرانی عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه به عنوان سرآمد آموزشی و دکتر مهدی مودودی ارخودی به عنوان استاد نمونه دانشکده علوم انسانی معرفی شدند

در بخش اساتید مدعو نیز مهندس امیر محمد حسین نژاد، استاد مدعو گروه مهندسی مکانیک و دکتر احمد نظامی، استاد مدعو گروه حسابداری به عنوان اساتید مدعو نمونه دانشگاه معرفی گردیدند.

در پایان این مراسم از کارشناسان آموزش تقدیر شد.