برگزاری مراسم اختتامیه جام فوتسال دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شهرستان قائنات

جام فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شهرستان قائنات، که به مناسبت گرامیداشت عید بزرگ نیمه شعبان و روز جوان از تاریخ 15 اردیبهشت ماه و با حضور هفت تیم از دانشگاه بزرگمهر قائنات، دو تیم از دانشکده پرستاری و یک تیم از دانشکده ی فنی و حرفه ای امام خمینی (ره) آغاز گردیده بود، سرانجام در روز چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه 97 با برگزاری بازی رده بندی و فینال به مرحله ی پایانی خود رسید. در این رقابت ها تیم های بزرگمهر الف ، بزرگمهر ب شهید عباسپور و داماش ایرانیان هر سه از دانشگاه بزرگمهر قائنات توانستند مقام های اول تا سوم این جام را از آن خود نمایند. جام اخلاق این دوره از  رقابت ها نیز به تیم پرستاری الف از دانشکده ی پرستاری تعلق گرفت. مراسم اختتامیه جام فوتسال با حضور دکتر کهن ترابی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه بزرگمهر قائنات و جمعی از مسئولین برگزار گردید و  به تیم های برتر لوح سپاس، جوایز نقدی و تندیس یادبود اهدا شد.