برگزاری نشست نقد و بررسی مسابقات تنیس روی میز فجر

سه شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۵، نشست نقد و بررسی  مسابقات تنیس روی میز فجر با حضور ریاست دانشگاه و دست اندرکاران این مسابقات در محل دفتر معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار گردید.
 دکتر شکیب ریاست دانشگاه ضمن قدردانی از زحمات تمامی عوامل اجرایی این مسابقات، نخستین تجربه دانشگاه در برگزاری این گونه مسابقات را بسیار موفقیت آمیز دانست. در ادامه دست اندرکاران مسابقات به بیان نظرات و پیشنهادهای خود در جهت ارتقای سطح برگزاری رقابت های ورزشی پرداختند. پایان بخش این نشست نیز تجلیل و اهدای لوح سپاس به عوامل اجرایی مسابقات بود.
شایان ذکر است مسابقات تنیس روی میز فجر یادبود شهید انقلاب حاج محمد نصیری زاده ویژه اعضای هیئت علمی و یاوران علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه نه کشور(استان های خراسان شمالی، رضوی‌، جنوبی و سمنان) ۱۸ تا ۲۰ بهمن ماه ۱۴۰۱ به میزبانی دانشگاه بزرگمهر قائنات برگزار گردید.