برگزاری ویژه برنامه فتح خورشید

دوشنبه شب 1401/03/02، به همت بسیج دانشجویی پیامبر اعظم(ص) و هیئت دانشجویی متوسلین به امام حسن عسکری(ع) دانشگاه بزرگمهر قائنات، ویژه برنامه فتح خورشید به مناسبت گرامیداشت سوم خرداد سالروز حماسه فتح خرمشهر و همچنین گرامیداشت یاد و خاطره دانشجوی مدافع حرم دانشگاه بزرگمهر قائنات مرحوم حسین احراری، در جوار مزار شهید گمنام دانشگاه بزرگمهر قائنات برگزار گردید. در این مراسم که با اقامه نماز جماعت مغرب و عشا و قرائت زیارت آل یاسین آغاز شد جناب آقای مهندس ابراهیم ناعمی مسئول نمایندگی دفتر حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس شهرستان قاینات و جناب آقای محمد حسین رمضانی‌مقدم استاد راوی دفاع مقدس شهرستان، به روایت حماسه رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و معرفی و بازخوانی بخشی از کتاب‌های دفاع مقدس از جمله تنها گریه کن و خاک‌های نرم کوشک پرداختند. قرائت اشعار حماسی مرحوم حسین احراری، تجلیل از زحمات و تلاش آقای رمضانی‌مقدم در مدیریت کاروان برادران اردوی راهیان نور دانشگاه بزرگمهر قائنات و قرعه‌کشی و اهدای هدیه به شرکت‌کنندگان، از دیگر بخش‌های این مراسم معنوی بود. شایان ذکر است مرحوم حسین احراری مدافع حرم حضرت زینب(س)، دانشجوی برجسته مهندسی عمران، شاعر و عضو فعال کانون دانشجویی شعر و ادب دانشگاه بزرگمهر قائنات بود که در مرداد 1400 درگذشت.