برگزاری پنجاه و هشتمین نشست معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور

چهارشنبه 5 بهمن ماه 1401، پنجاه و هشتمین نشست معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه فردوسی کار خود را آغاز نمود. در این نشست دکتر کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری طی سخنانی تکریم دانشجویان را یک ضرورت راهبردی دانسته و خواستار تقویت کرسی‌های آزاداندیشی شد. وی ایجاد بسترهای مشارکتی برای دانشجویان، تکریم جوانان و تسهیل برنامه تشکل‌ها را به عنوان سه مؤلفه دیگر بیان نمود که باید مورد توجه فعالیت‌های فرهنگی در محیط دانشگاهی باشد. شایان ذکر است دکتر مختار انصاری معاون دانشجویی و فرهنگی و مهندس یعقوبی مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بزرگمهر قائنات نیز در این نشست سه روزه حضور داشتند.