به مناسبت بزرگداشت روز زن و تکریم مقام مادر، از بانوان شاغل در دانشگاه تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ظهر امروز چهارشنبه 13 دی 1402 مراسم گرامیداشت تکریم مقام مادر و روز زن با حضور دکتر سید احسان شکیب، رئیس دانشکاه، دکتر صفایی فر، مدیر اداری و مالی و بانوان شاغل در دانشگاه برگزار شد.
دکتر شکیب در این مراسم با تبریک به مناسبت ولادت با سعادت حضرت زهرا(س) و بزرگداشت روز زن و مقام مادر، ضمن تقدیر از تلاش بانوان همکار، به خصوصیت های فردی و شخصیت متعالی حضرت زهرا (س) اشاره نمود.

وی سپس با اشاره به نقش مهم زنان در خانواده و جایگاه والای بانوان در تعالی جامعه برای کلیه همکاران آرزوی سلامتی و برخورداری از شفاعت و عنایات ویژه حضرت صدیق طاهره (س) نمود.

در پایان مراسم نیز با اهدای تقدیرنامه و شاخه گل از بانوان شاغل در دانشگاه تقدیر بعمل آمد.