با حضور رئیس سازمان امور دانشجویان از دانشجویان رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج تجلیل شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی مراسمی با حضور دکتر داداش پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان،حجت الاسلام رحمانی امام جمعه قاین، اسحاقی نماینده مردم قاینات و زیرکوه، دکتر لامعی رئیس دانشگاه بیرجند، محمدی فرماندار شهرستان قاین و جمعی از مسئولین شهرستانی از دانشجویانی که در چهارمین دوره رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج حائز رتبه اول کشور شدند تجلیل شد.

گفتنی است، رویداد تولید محتوای دیجیتال سازمان فضای مجازی بسیج با حضور ۱۱۸ تیم و ۶۰۰ شرکت‌کننده در ۳ محور تولید بازی‌های رایانه‌ای، انیمیشن و نرم‌افزار ویژه تلفن همراه برگزار شد.که ۴۱ تیم در حوزه پویانمایی، ۳۷ تیم در حوزه نرم‌افزار تلفن همراه و ۲۸ تیم تولیدکننده بازی‌های تلفن همراه به رقابت پرداختند که دانشجویان دانشگاه بزرگمهر قاینات (محمد رستمی، امید حدیدی، علی ایمنی و محمدرضا کیانی) به عنوان نماینده خراسان جنوبی موفق شدند در بخش نرم‌افزار تلفن همراه رتبه اول را کسب کنند.