جشن میلاد امام حسن عسکری (ع)

چهارشنبه شب 11 آبان ماه 1401، جشن سالروز میلاد امام حسن عسکری (ع) به همت هیئت دانشجویی متوسلین به امام حسن عسکری (ع) دانشگاه بزرگمهر قائنات در محل حسینیه شهدای مدافع حرم دانشگاه برگزار شد.در این مراسم که با حضور جمعی از دانشجویان، ریاست و معاونت فرهنگی و دانشجویی، جمعی از مدیران و اعضای هیئت علمی دانشگاه و امام جمعه شهر قاین برگزار شد، ضمن قرائت زیارت امام حسن عسکری (ع) و سخنرانی حجه الاسلام و المسلمین محسنی و همچنین مولودی خوانی ذاکرین اهل بیت (ع) کربلایی سید مهدی حسینی و برادر کارگر، شاعر جوان امیر علیزاده دانشجوی رشته مبانی فقه و حقوق اسلامی نیز سروده ای در وصف امام زمان (عج) را قرائت نمود.تجلیل از تیم مناظره دانشگاه بزرگمهر قائنات -که پیش از این موفق به کسب مقام اول لیگ مناظرات بسیج دانشجویی استان خراسان جنوبی شده بودند- ، پخش نماهنگ و پذیرایی از حاضرین نیز از دیگر برنامه های صورت گرفته در حاشیه این مراسم بود.