حضور رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات در اجلاس روسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه تبریز

با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نشست روسای دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور امروز دوشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۱ در دانشگاه تبریز آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، وزیر علوم و روسای دانشگاه‌های کشور پس از حضور در محل یادمان شهدای گمنام دانشگاه تبریز و ادای احترام به مقام شامخ شهدا، در محل تالار اجتماعات دانشکده مهندسی برق دانشگاه تبریز حضور یافتند تا مسائل آموزش عالی کشور را در زمینه‌های مختلف بررسی کنند. دکتر سید احسان شکیب ، رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات همراه با وزیر علوم و دیگر روسای دانشگاه‌های کشور در این نشست حضور دارد.لازم به ذکر است؛ نشست روسای دانشگاه های کشور با حضور دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، معاونان وزارت عتف و روسای بیش از یکصد دانشگاه و مرکز آموزش عالی کشوربا محوریت بررسی مسائل مختلف حوزه آموزش عالی به مدت سه روز و به میزبانی دانشگاه تبریز برگزارمی شود.برپایه همین گزارش، تحلیل روند حرکت آموزشی عالی کشور، آموزش مهارت محور، تحول در علوم انسانی، مسائل حوزه رفاه دانشجویی، نظارت و ارزیابی، خیرین آموزش عالی از جمله محورهای عمده این نشست در روز اول اعلام شده و برگزاری نشست کمسیون های آموزش، پژوهش، فنّاوری، همکاری های بین المللی، اداری و مالی، دانشجویی و فرهنگی بصورت مجزا جهت بررسی مسائل مرتبط هر حوزه از جمله دیگر برنامه های روز های بعدی این اجلاس عنوان شده است.