خیر نیک اندیش کاظم قلم چی

خیر نیک اندیش کاظم قلم‌چی در دی ماه سال ۱۳۳۴ در تهران متولد شد. وی در سال ۱۳۵۲ در رشته مهندسی معدن در دانشگاه تهران پذیرفته می‌شود.
قلم چی در سال ۱۳۷۰ کانون فرهنگی آموزش  که در زمینهٔ آموزش و نشر کتاب کمک درسی و برگزاری آزمون‌های برنامه‌ای و برنامه‌ریزی تحصیلی  را تأسیس، و در سال 1383  به بنیاد علمی آموزشی قلم چی تغییر نام داد.
وی درآمد بنیاد علمی آموزشی قلم چی را در 15 شهریور 1384 بر گسترش دانش و آموزش وقف کرد.

با پیگیری های مجمع حامیان دانشگاه بزرگمهر قائنات، جناب آقای کاظم قلم چی متولی بنیاد علمی آموزشی قلم چی (وقف عام) اعتباری بالغ بر 3 میلیارد ریال جهت تکمیل و تجهیز کتابخانه مرکزی دانشگاه اهدا کرد.
کتابخانه دانشگاه با زیربنای  1100متر شامل  دو سالن مطالعه خواهران و برادران ، بخش مخزن کتاب در یکم آبان ماه 1396 باحضور ایشان و مسئولین شهرستانی به بهره برداری رسید.