اختتامیه مسابقات تنیس روی میز در دانشگاه بزرگمهر قائنات

ظهر پنجشنبه۱۴۰۱/۱۱/۲۰، اختتامیه مسابقات تنیس روی میز اعضای هیئت علمی و یاوران علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور یادبود شهید انقلاب حاج محمد نصیری زاده، با حضور دکتر سید احسان شکیب، رئیس دانشگاه ، دکتر خادملو، دبیر تربیت بدنی منطقه 9 کشور، دکتر محمدی فرماندار شهرستان قائنات، روسای دستگاه های اجرایی شهرستان، اعضای شوار اسلامی شهر قاین و رئیس شورای شهرستان در محل سالن ورزشی مجموعه ورزشی دانشگاه بزرگمهر قائنات برگزار گردید.

در این مراسم محمدی فرماندار شهرستان قاینات ضمن ابراز خرسندی از حضور تیم های ورزشی در شهر قاین در ایام مبارک چهل و چهارمین طلیعه فجر انقلاب اسلامی، ایران استوار را نشانه ای از قدرت جمهوری اسلامی در مقابل تهاجم استکبار جهانی دانست.

دکتر خادملو دبیر تربیت بدنی دانشگاه های منطقه ۹ کشور، ضمن تاکید بر توسعه ورزش کارکنان، از دانشگاه بزرگمهر قائنات بابت قبول میزبانی این مسابقات تشکر نمود.

در این مسابقات هشت تیم از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان های سمنان و خراسان شمالی، رضوی و جنوبی حضور داشتند و در سه بخش تیمی، دوبل و انفرادی به رقابت پرداختند و در نهایت در بخش تیمی تیم دانشگاه فردوسی مشهد و بیرجند به ترتیب مقام اول و دوم و تیم دانشکده فنی و مهندسی اسفراین و مجتمع آموزش عالی کشاورزی و دامپروری تربت جام مشترکا سوم شدند.

در بخش دوبل نیز تیم های دانشگاه فردوسی مشهد مقام اول و دوم و تیم های دانشگاه بیرجند و دانشگاه گرمسار سوم شدند.

در بخش انفرادی نیز بازیکنان دانشگاه فردوسی مشهد موفق به کسب مقام های اول تا سوم و دانشگاه بیرجند نیز مقام سوم مشترک شد.