ديدار رئیس دانشگاه و نماينده قاينات و زيركوه با معاون اداری، مالی و مديريت منابع وزارت عتف

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، عصر روز سه شنبه ۱۳ تیرماه دکتر سید احسان شكيب رئیس دانشگاه به همراه سلمان اسحاقی نماینده مردم شریف شهرستانهای قائنات و زیرکوه درمجلس شورای اسلامی با دکتر خطیبی معاون اداری، مالی و توسعه منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در محل وزارت علوم دیدار کردند.

در ابتدای این دیدار دکتر شکیب، گزارشی در خصوص وضعیت منابع انسانی، مشکلات اعتباری و پروژه های عمرانی ناتمام ارائه کرد.
در ادامه سلمان اسحاقی نماینده مردم شریف شهرستان های قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی و رئیس مجمع نمایندگاه خراسان جنوبی ضمن تشکر از حمایتهای دکتر زلفی گل، مقام عالی وزارت و دکتر خطیبی از دانشگاه بزرگمهر قائنات، از ایشان خواست تا در تکمیل پروژه های عمرانی و سایر مشکلات دیگر مساعدت نمایند.
دکتر خطيبی ضمن اعلام حمایت از استقلال دانشگاه بزرگمهر، در خصوص خواسته های مطرح شده دستورات لازم را صادر کرد.