دکتر سید احسان شکیب انتخاب دکتر محمد علی زلفی گل را به عنوان وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تبریک گفت.

در متن پیام دکتر سید احسان شکیب آمده است:

سرور ارجمند جناب آقای دکتر محمد علی زلفی گل
وزیر محترم علوم، تحقیقات وفناوری

حسن انتخاب رییس جمهور محبوب و رای اعتماد نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، نماد اعتماد اکثریت مردم شریف ایران به شایستگی و برازندگی جنابعالی برای تصدی مقام عالی وزارت علوم، تحقیات و فناوری می باشد.
بدون شک سوابق درخشان و پشتوانه فعالیت های شاخص و ارزشمند علمی آن مقام محترم، به ویژه تخصص و تجربه حضرتعالی در عرصه دانشگاهی، این انتخاب شایسته را رقم زده و امید است این حضور اثر بخش منشآء خدمات پرباری در عرصه آموزش عالی بوده و جامعه دانشگاهی را استوارتر از گذشته در مسیر تکامل، پیشرفت و تعالی بیشتر رهنمون سازد.
اینجانب به نمایندگی ازخانواده دانشگاه بزرگمهر قائنات اعم از اعضای هیات علمی،اساتید، کارکنان  و دانشجویان، این مسئولیت مهم وخطیر را خدمت حضرتعالی تبریک عرض نموده، از خداوند متعال برای نظام آموزش عالی کشور در ذیل مدیریت جنابعالی توفیق هرچه بیشتر مسئلت دارم.
سید احسان شکیب