دیدار رئیس دانشگاه با مدیر آموزش و پرورش قائنات

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در راستای گسترش تعاملات علمی و آموزشی، دکتر سید احسان شکیب، رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات به همراه دکتر مهدی مودودی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه سه شنبه 9 تیر 1404 با حضور در مدیریت آموزش و پرورش شهرستان قائنات با دکتر قادری دیدار کردند.
دکتر شکیب در این دیدار آموزش و پرورش را زیربنای اصلی تعلیم و تربیت دانست و برتقویت زمینه های همکاری اثربخش بین دانشگاه و آموزش و پرورش تاکید کرد.
وی ضمن قدردانی از تلاش های مهندس بهروان در زمان سرپرست آموزش و پرورش شهرستان به اقدامات صورت گرفته دو جانبه این دو نهاد اشاره کرد. 
دکتر شکیب با بیان اینکه خودمون رو متعلق به آموزش و پرورش می‌دانیم، به ظرفیت ها و امکانات دانشگاه اشاره کرد و در راستای همکاری های مشترک با اداره آموزش و پرورش شهرستان اعلام آمادگی نمود. 


دکتر مودودی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه با اشاره به تعامل آموزش و پرورش شهرستان با دانشگاه خصوصا در برگزاری کنکور سراسری اشاره و از مجموعه آموزش و پرورش قدردانی کرد
دکتر قادری مدیر آموزش و پرورش شهرستان قائنات دانشگاه بزرگمهر قائنات را بعنوان تنها مرکز آموزش عالی دولتی در شهرستان افتخار قائنات دانست و از نگاه حامیانه این دانشگاه به آموزش و پروش تشکر کرد.
وی با بیان اینکه تعامل سازنده بین دانشگاه بزرگمهر قائنات و آموزش و پرورش را ضروری است و می تواند باعث ارتقای کیفیت آموزش در شهرستان شود ابراز امیدواری کرد، با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری دو جانبه، با برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی، شاهد ارتقای روزافزون کیفیت آموزش در شهرستان باشیم.