دیدار شورای صنفی-رفاهی دانشجویی با رئیس دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، اعضای شورای صنفی - رفاهی دانشجویی دانشگاه بزرگمهر قائنات روز چهارشنبه 21 خرداد ماه 1403 با حضور در دفتر ریاست دانشگاه با دکتر شکیب دیدار کردند.
در این دیدار اعضای شورا صنفی و رفاهی ضمن تبریک ابقای دکتر شکیب به ریاست دانشگاه از حمایتهای ایشان از شورای صنفی – رفاهی و دانشجویان تشکر نمودند.
اعضا در ادامه ضمن ارائه گزارشی، به بیان چالشها و مسائل موجود در حوزههای مختلف از جمله تغذیه، سراهای دانشجویی، حمل و نقل، امور آموزشی و فعالیتهای فرهنگی پرداختند.
دکتر سید احسان شکیب، رئیس دانشگاه در ادامه شورای صنفی- رفاهی را پل ارتباطی بین دانشجویان و ارکان دانشگاه دانست و افزود: نقش شورای صنفی ارتباط و تعامل سازنده بین دانشجویان و ارکان دانشگاه می باشد که این تعاملات و باید تقویت شود
وی به برگزاری اینگونه نشستها به صورت منظم و هدفمند تاکید کرد.