دیدار صمیمی رئیس دانشگاه با کارکنان آموزش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صبح امروز دکتر سید احسان شکیب رئیس دانشگاه به همراه دکتر مودودی، معاون آموزشی و پژوهشی و دکتر صفایی فر مدیر امور اداری و مالی دانشگاه با حضور اداره آموزش و تحصیلات دانشگاه با مدیر آموزش و کارکنان این حوزه دیدار کرد.

دکتر شکیب در این دیدار آموزش را رکن اصلی دانشگاه دانست و افزود: کار آموزش سختی و اهمیت خاصی داشته و به نوعی ستون دانشگاه محسوب می گردد.

در ادامه دکتر حیرانی مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن خوش گویی از پشتیبانی ریاست و معاون آموزشی تشکر کرده و از زحمات همکاران اداره آموزش دانشگاه تقدیر نمودند، سپس کارکنان اداره آموزش دیدگاه ها و مشکلات این حوزه را بیان نمودند.

در پایان این نشست رئیس و معاون آموزشی دانشگاه به پاس زحمات کارکنان اداره آموزش دانشگاه در زمان آموزش غیر حضوری و برگزاری امتحانات حضوری نیمسال گذشته با اهدای لوح سپاس تقدیر کردند