دیدار مدیر امور آب شهرستان قائنات و زیر کوه با ریاست دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح امروز دکتر نیک نیا، مدیر امور منابع آب شهرستان های قائنات و زیرکوه با دکتر سید احسان شکیب رئیس دانشگاه دیدار کرد.

در این دیدار که در محل اتاق ریاست دانشگاه دانشگاه با حضور دکتر مودودی، معاون آموزشی و پژوهشی و دکتر قصابی، مدیر گروه کار آفرینی، نوآوری و ارتباط با صنعت دانشگاه نیز حضور داشتند، راههای توسعه و همکاری فی مابین صنعت آب و دانشگاه در زمینه های مسائل آموزشی و پژوهشی مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر شکیب در این دیدار ضمن خوش آمد گویی، گزارشی از فعالیت های علمی و پژوهشی دانشگاه ارائه نمودند و ضمن تعامل و همفکری بر کاربردی کردن طرح های تحقیقاتی و پژوهشی تاکید کرد.

وی در ادامه اظهار داشت: به منظور هماهنگی بیشتر بین دانشگاه و امور آب تفاهم نامه همکار تنظیم شود
دکتر شکیب با توجه به بحث انتقال آب از دریا عمان به شرق کشور،آمادگی خود را جهت برگزاری نشستی با حضور صاحب نظران در دانشگاه اعلام کرد.