دیدار هیات رئیسه دانشگاه با مدیریت آموزش و پرورش قاین

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در ششمین روز هفته بزرگداشت مقام معلم، صبح امروز (17 اردیبهشت 1402) اعضای هیات رئیسه دانشگاه با حضور در مدیریت آموزش و پرورش شهرستان قائنات با مهندس اسماعیل زاده دیدار کردند.

در ابتدای این دیدار دکتر سید احسان شکیب رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات ضمن تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم، به مقام والای معلم و جایگاه آموزش و پروش اشاره و بر تعاملهای آموزشی بین دانشگاه و آموزش و پرورش تاکید کرد.

در ادامه مهندس اسماعیل زاده، مدیر آموزش و پرورش شهرستان قائنات ضمن خوش آمد گویی، به جایگاه شهید مطهری از نگاه رهبر کبیر انقلاب امام خمینی (ره) اشاره کرد.

وی در ادامه  نظام آموزش و پرورش و نظام آموزش عالی را به عنوان ارکان مهم تربیت نیروی انسانی متعهد، متخصص و کارآمد برای کشور دو بال مهم پیشرفت کشور دانست و افزود: باید از ظرفیت دانشگاه بزرگمهر قائنات برای تقویت زیرساخت‌های آموزشی شهرستان استفاده کرد.