سالن بدنسازی و پرورش اندام شهید ابوالفضل آذرمی

زندگی نامه شهید ابوالفضل آذرمی

شهید ابوالفضل آذرمی در مورخ 1344/01/30 در روستای سده از توابع شهرستان قاین در خانواده ای مذهبی و زحمتکش ، پا به عرصه وجود نهاد . دوران ابتدائی را در روستای زادگاهش به پایان رساند و دوران راهنمائی را نیز در همان روستا به عنوان شاگرد ممتاز به اتمام رسانید. علی رغم وجود مشکلات متعدد، به شهرستان بیرجند رفت ودر رشته ریاضی و فیزیک ادامه تحصیل داد وعلاوه برتحصیل، در انجمن اسلامی دبیرستان به عنوان یکی از اعضا فعال کتابخانه بود . در سال 63 در کنکور سراسری، رشته دبیری ریاضی را انتخاب و قبول شده ودر محیط دانشگاه نیز به فعالیتهای فرهنگی خود ادامه داد وعضو انجمن اسلامی و بسیج دانشجویی بود. درسال 1366 در اولین مرحله از طرح شش ماهه اعزام دانشجویان به مناطق جنگی، داوطلبانه عازم جبهه شد و پس از مدت دو ماه براثر موج انفجار مدتی را در بیمارستان مشهد بستری گردید. در اسفندماه سال 1366 طاقت نیاورده ومجدداً به جبهه رفت و در منطقه عملیاتی شوشتر به تاریخ 23/3/1367 جام شهادت را سرکشید و به سمت معبود به پرواز در آمد. شهید عزیزهمواره آرزو داشت که با ادامه تحصیل در دانشگاه بتواند به مردم محروم و نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمت نماید. علاقه زیادی به اقامه نماز و تلاوت قرآن داشت و پیوسته دیگران را سفارش به این کار می کرد. از نعمت داشتن پدر محروم بود و سعی و تلاش می کرد که تا حد ممکن مشکلات را از سر راه خانواده اش بردارد. آخرین تبسم او به هنگام خداحافظی با خانواده اش رنگ وداع ابدی داشت. روحش شاد و یادش گرامی.
منبع : اداره اسناد وانتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خراسان جنوبی