سلسله جلسات دین و دانشگاه در دانشگاه بزرگمهر قائنات برگزار می شود

مهندس یعقوبی مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بزرگمهر قائنات از برگزاری سلسله جلسات دین و دانشگاه با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی، اساتید، دانشجویان و یاوران علمی خبر داد و افزود: در راستای توسعه فعالیت های دینی در دانشگاه سلسله نشست های تخصصی در حوزه دین با حضور متخصصین علوم دینی و همچنین جمعی از دانشگاهیان برگزار خواهد شد.وی هدف از برگزاری این جلسات را بحث و تبادل نظر جدی در حوزه فعالیت های دینی، رفع شبهات، تعیین اولویت ها بر اساس رسالت های شرعی و ... عنوان کرد.در همین راستا نیز اولین جلسه صبح دوشنبه 1401/05/24 با حجت الاسلام و المسلمین رحمانی امام جمعه معزز شهر قاین و در محل دفتر ایشان برگزار شد. در این نشست ضمن تبیین اهداف برگزاری و طرح برخی دغدغه های موجود در حوزه فعالیت های دینی و بویژه عفاف و حجاب از سوی ریاست و دیگر اعضای حاضر، حجت الاسلام و المسلمین رحمانی نیز ضمن قدردانی از دغدغه‌مندی دانشگاهیان دانشگاه بزرگمهر قائنات، توصیه‌هایی برای تاثیرپذیری حداکثری اقدامات ترویج عفاف و حجاب بیان نمودند و تداوم تشکیل این گونه جلسات را خواستار شدند.