سومین نشست از دور سوم هیئت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح امروز ( یکشنبه 5 آذر 1402) سومین نشست از دور سوم هیئت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی با حضور اعضای حقوقی و حقیقی در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس هیأت امنا، دکتر محمد سلیمانی، قائم مقام وزیر و رئیس مرکز هیأت‌های امنا و هیأت‌های ممیزه، دکتر مهدی بیات؛ رئیس کمیسیون دائمی، دکتر جعفر عیوض‌پور، نماینده سازمان برنامه و بودجه کشور، دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند و دبیر هیأت امنا، دکتر سیداحسان شکیب، رئیس دانشگاه بزرگمهر قاینات، دکتر عباسعلی رضاپور، رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند اعضای حقوقی حاضر در این نشست بودند.

همچنین دکتر غلامحسین اسماعیلی، رئیس دفتر رئیس جمهور، دکتر احمد خانی‌نوذری، معاون امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر روح الله ایزدخواه، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی و دکتر محمدرضا میری، عضو هیأت علمی و رئیس اسبق دانشگاه بیرجند اعضای حقیقی هیئت امنای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی خراسان جنوبی هستند.

در این جلسه دكتر حسين غلامعلي نژاد، مشاور امور فناوري، نوآوري و ارتباط با صنعت، رئیس دانشگاه و دکتر عباس لاری، نماینده شرکت حسابرسی منتخب هیئت امنا حضور داشتند.

در نشست اعضای هیأت امنا موضوعات مربوط به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان مطرح شد.

شایان ذکر است بیستمین جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان خراسان جنوبی به صورت حضوری و مجازی شامگاه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۲ با حضور دکتر مهدی بیات، رئیس کمیسیون هیأت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان و مشاور وزیر در امور هیأت‌های امنا و ممیزه و دکتر شهاب کسکه، معاون مرکز هیأت امنا، رؤسای دانشگاه‌های استان و دیگر اعضای حقیقی و حقوقی کمیسیون در سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار و دستورات ارسالی از سوی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان خراسان جنوبی جهت طرح در هیأت امنا مورد بررسی قرار گرفت.