تفاهم نامه همکاری دانشگاه بزرگمهر و شرکت مدیریت نیروگاه های گازی خراسان به امضا رسید

دکتر شکیب رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات به همراه اعضای هیئت علمی گروه مهندسی مکانیک و پژوهش یاران دانشگاه  ضمن بازدید از نیروگاه سیکل ترکیبی شهید کاوه قاین، در نشستی با حضور مسئولان این نیروگاه، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در راستای توسعه علمی و صنعتی و توجه به لزوم بهره برداری همه جانبه از ظرفیت دانشگاه نشستی به منظور انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه برزگمهر قائنات و شرکت مدیریت نیروگاه های گازی خراسان در محل نیروگاه سیکل ترکیبی شهید کاوه قاین برگزار شد.

در ابتدای مهندس کاظمی، مدیر عامل نیروگاه سیکل ترکیبی شهید کاوه قاین در این نشست ضمن خیر مقدم به مسئولین دانشگاه، همکاری دانشگاه بزرگمهر قائنات با نیروگاه را حرکت به سمت سازندگی و توسعه خواند و گفت: در نیروگاه به مسائل از ديد فني و علم مهندسي نگاه می شود که این مشکلات راه حل تحقیقاتی دارد و امیدواریم با همکاری اساتید و پژوهشگران دانشگاه بزرگمهر قائنات و مهندسین نیروگاه بتوانیم مشکلات نیروگاه را بر مبنی علمی حل نماییم.

دکترسید احسان شکیب رئیس دانشگاه نیز با اشاره به اهمیت پژوهش در شناخت و رفع مشکلات بیان کرد: با گسترش روزافزون علم، پژوهش نقش پررنگ تری را در رفع مشکلات و موانع پیدا کرده و بیان مسئله پروژه های تحقیقاتی باید به صورت کاربردی در راستای تلاش برای رفع مشکلات با هم افزایی بین اعضای هیات علمی دانشگاه و متخصصین نیروگاه مسائل موجود تعریف و انجام شود.

در ادامه دکتر شکیب و مهندس کاظمی تفاهم نامه همکار امضا کردند، که از جمله مهمترین مفاد آن را می توان به همکاری مشترک در توسعه آموزش و پژوهش، گسترش تعاملات، توسعه تحقیقات هدفمند، منسجم و کاربردی، بهره گیری از نتایج تحقیقات علمی انجام شده در حوزه ی انرژی، مدیریت و هدایت ظرفیت های موجود در دانشگاه در راستای بهبود عملکرد نیروگاه،  استفاده از ظرفیت های آزمایشگاهی و کارگاهی طرفین و فراهم کردن امکان حضور اساتید و دانشجویان برتر دانشگاه در نیروگاه و برطرف نمودن نیازهای طرفین  اشاره نمود.

در پایان این نشست دکتر شکیب و هیئت همراه از قسمت های مختلف نیروگاه شهید کاوه بازدید کردند.