مجوز انتشار نشریه علمی تخصصی دانشگاه صادر شد

رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات از اخذ مجوز نشریه علمی تخصصی توسعه پایدار و ساختمان هوشمند با پیگیری دکتر سیدمحمد جوادی مقدم به عنوان مدیر مسئول این نشریه، برای نخستین بار در این دانشگاه خبر داد.

دکتر سید احسان شکیب رئیس دانشگاه بزرگمهر قائنات در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه، بیان داشت: مجوز این نشریه تخصصی در زمینه انرژی و با زبان فارسی و انگلیسی می باشد.

وی با بیان اینکه انتشار این مجله به صورت فصلنامه می باشد افزود: به‌ منظور انتشار نتایج پژوهش‌ها و اندیشه‌های پژوهشگران، توسعه علمی و ترویج دانش تخصصی در زمینه توسعه پایدار و ساختمان هوشمند هر سه ماه یکبار این مجله منتشر خواهد شد، که پژوهشگران و محققان می توانند ضمن ثبت نام در سامانه ارسال مقاله، نسبت به ارسال مقالات خود اقدام نموده، که پس از بررسی ویژه و تأیید هیئت تحریریه منتشر خواهد شد.

لینک نشریه توسعه پایدار و ساختمان هوشمند

ارسال مقاله