قابل توجه دانشجويان ورودي 1389 و 1390

دانشجويان ورودي 1389 و 1390 متقاضي انتخاب پروژه كارشناسي و كارآموزي به نكات ذيل توجه داشته باشند.

1. دانشجويان مي توانند با تاييد گروه آموزشي كارآموزي و پروژه را به صورت همزمان در تابستان اخذ نمايند.
  2. دانشجويان مي توانند با تاييد گروه آموزشي همزمان با اخذ كارآموزي در ترم تابستان، درس تئوري نيز انتخاب واحد نمايند مشروط به اينكه سقف واحد ترم تابستان (6 واحد) رعايت شود و همچنين دانشگاه محل تحصيل ترم تابستان و محل كارآموزي در يك شهر باشد.
  3. دانشجويان مي توانند با تاييد گروه آموزشي در صورت داشتن حداكثر 14 واحد در ترم مهر و يا بهمن، كاراموزي را انتخاب نمايند مشروط به اينكه محل كارآموزي در شهر قاين باشد.
  4. مهلت اعلام نمره كارآموزي و پروژه حداكثر 45 روز پس از آخرين امتحان نيمسال تحصيلي خواهد بود. پس از اين مهلت نمره ردي براي دانشجو منظور خواهد شد. (نمره دانشجوياني كه پروژه كارشناسي را در نيمسال دوم 94-1393 انتخاب نمايند حداكثر تا 15 مرداد 1394 بايد ثبت گردد.)

اداره آموزش 1393/10/25