مدارك لازم جهت ثبت نام دانشجويان ورودي جديد (پذيرفته شده در كنكور سراسري 1393)

با عرض تبريك به پذيرفته شدگان كنكور سراسري سال 1393 در دانشگاه بزرگمهر قاينات، به اطلاع مي رساند مدارك لازم جهت ثبت نام در دانشگاه به شرح ذيل مي باشد.

1.       كپي برابر اصل شده تمامي صفحات شناسنامه (دو نسخه)

2.       كپي برابر اصل شده پشت و رو كارت ملي (دو نسخه)

3.       عكس 3 در 4 جديد پشت نويسي شده (6 عدد)- عكس خواهران بايد با حجاب كامل باشد.

4.       اصل مدرك و يا گواهي موقت تحصيلات دوره متوسطه

5.       اصل ريزنمرات دوره متوسطه

6.       اصل مدرك و يا گواهي موقت تحصيلات دوره پيش دانشگاهي

7.       اصل ريزنمرات دوره پيش دانشگاهي

8.       تاييديه تحصيلي دوره متوسطه

9.       تاييديه تحصيلي دوره پيش دانشگاهي

10.    فرم شماره 2 برگ اعلام فراغت از تحصيل دانش آموزان دوره متوسطه / پيش دانشگاهي (آقايان) (از اينجا دانلود شود)

11.    كپي سند ازدواج براي دانشجويان متاهل

12.    وكالت نامه از ولي در خصوص وضعيت خروج از خوابگاه دانشجويان دختر و يا حضور داشتن ولي اين دانشجويان در هنگام ثبت نام حضوري

توجه:

1.       داوطلبان لازم است يك كپي از مدارك تحصيلي را نزد خود نگه دارند.

2.       داوطلبان جهت دريافت تاييديه هاي تحصيلي بايد به ادارات پست شهرستان محل تحصيل خود مراجعه نمايند.

3.       تكميل و تاييد فرم شماره 2 مربوط به نظام وظيفه آقايان بايد در مدرسه و اداره آموزش و پرورش محل تحصيل انجام شود.

زمان و نحوه ثبت نام اينترنتي و همچنين زمان تحويل مدارك به صورت حضوري متعاقباً اعلام خواهد شد.

خوابگاه خودگردان به تعداد خيلي محدود در سطح شهر وجود دارد. در خصوص نحوه استفاده و رزرو خوابگاه متعاقباً اطلاع رساني خواهد شد.

مديريت امور آموزشي دانشگاه 1393/6/18