مراسم قرائت زیارت عاشورا و غبارروبی مزار شهید گمنام

صبح چهارشنبه 1400/09/03 همزمان با هفته گرامیداشت بسیج، مراسم قرائت زیارت عاشورا و غبارروبی مزار شهید گمنام با حضور کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه بزرگمهر قائنات برگزار گردید. در این مراسم مهندس ناعمی مسئول نمایندگی اداره حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس شهرستان قاینات با روایت خاطراتی از دوران دفاع مقدس و تشریح عملیات آزاد سازی سوسنگرد و شکست حصر آبادان، یاد و خاطره ایثارگری و مجاهدت بسیجیان در دوران دفاع مقدس را گرامی داشته و گوشه هایی از فعالیت بسیج در قبل و بعد از این دوران در زمینه های مختلف سازندگی، علمی، فرهنگی و سلامت را بر شمرد. دکتر مودودی معاون آموزشی و پژوهشی و مسئول بسیج اساتید شهید شهریاری دانشگاه نیز ضمن اشاره به تاریخچه کشمکش های فی مابین ایران و عراق قبل از جنگ تحمیلی و برخی نمونه های دیگر به تبیین اهمیت افزایش قدرت کشور و تقویت جبهه داخلی در عرصه های مختلف به منظور مقابله با تهاجم بیگانگان پرداخت و نقش یکایک افراد جامعه را در تحقق این مهم و حفظ و استمرار دستاوردهای عظیم مقدس مهم خواند. در پایان این مراسم با حضور جمعی از کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه، بازدید از روند ساخت یادمان شهید، غبارروبی و ذکر فاتحه بر سر مزار شهید گمنام دانشگاه صورت پذیرفت.

مطالب مرتبط